Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

4 Play

Wat is KPN 4play Compleet?

KPN en ook andere providers geven een extra korting of leuke gadgets als u bij hun alle diensten afneemt. Dit houdt heel praktisch in dat als u een mobiel abonnement hebt van KPN en u besteld een pakket met TV Internet en Telefonie van KPN erbij, dan bent u compleet volgens KPN en krijgt u de extra’s. Of natuurlijk andersom, u heeft al TV, Internet en Telefonie van KPN en u neemt nog een mobiel abonnement erbij van KPN op uw adres. Het hoeft dus ook niet de hoofdgebruiker (of de naam op het contract van het pakket TV, Internet en Bellen) te zijn als het maar op uw adres is geregistreerd.
KPN pakketten:
Om de juiste pakketten en aanbiedingen te kunnen vinden die leverbaar zijn op uw adres kunt u hier de postcodecheck voor glasvezel abonnementen doen. U ziet gelijk wat KPN kan leveren. Mocht u nu niet de gelukkige zijn met een glasvezelaansluiting (net als wij… ERG JAMMER) dan kunt u hier op onze andere site kijken wat de aanbiedingen en pakketten zijn van KPN (en anderen) op uw adres. Let op! In de prijzen van de vergelijking zijn niet de aanbiedingen van compleet meegenomen. Deze komen daar dus nog extra bij.

Wat is je voordeel als je KPN Compleet afneemt?

 • €5,-/mnd korting op al de mobiele abonnemnet op jouw adres,
 • Gratis zenders en films; Keuze uit Fox Sports Eredivisie, HBO, het Plus Pakket of het Kids Pakket als gratis extra pakket,
 • Gratis onderling bellen binnen je gezin;
 • Verdubbeling van je MB’s, minuten en sms’jes bij KPN Mobiel en/of Hi Abonnement;
 • Onderling MB’s delen; Heeft de een aan het einde van de maand MB’s te kort en de ander over, deel ze eenvoudig met de KPN-App.

Wat betekent dat voor uw 3-1-pakket?
U heeft een mobiel abonnement en als nu het 3-in-1 pakket kiest van KPN voor 55,- per maand, krijgt u vanaf nu het pakket voor 50,- per maand (geen rekening houdend met de nu geldende korte acties). Daar bovenop krijgt u een gratis extra zenderpakket en kunt u kiezen uit Fox Sports, Eredivisie, Plus of kidspakket.

Voor uw mobiele abonnement betekent dit:
Voor je mobiele abonnement krijg je dubbel zoveel minuten, sms-en en data als dat je nu hebt.
Heb je voor je abonnement nu; 100 belminuten, 100 sms-en en 1 Gb aan data, dan verdubbelt KPN dit naar 200 belminuten, 200 sms-en en 2 Gb data per maand. Ook bel je gratis met elkaar als je op hetzelfde adres met je abonnement geregistreerd staat en verdeel je de MB’s die de ene persoon niet verbruikt met de ander die het die maand wel even nodig heeft.

Kom ik in aanmerking voor de voordelen van KPN Compleet?
Bekijk in onderstaand schema of je in aanmerking komt voor de voordelen van KPN Compleet. Per situatie wordt aangegeven welke van onderstaande stappen je dient te ondernemen om gebruik te maken van de voordelen:

 1. Stap 1. Meld je aan voor KPN glasvezel of koper van KPN .
 2. Stap 2. Meld je aan voor KPN mobiel .
 3. Stap 3. Meld je aan voor KPN Compleet Het mobiele abonnement is afgesloten na 29 juli 2012. Heb je het abonnement afgesloten vóór deze datum dan kun je, om gebruik te maken van KPN Compleet, je mobiele abonnement verlengen.

Hoe kan ik me aanmelden voor KPN Compleet?

 1. Je hebt reeds KPN glasvezel of koper. Zo niet, meld je hier aan voor KPN glasvezel of meld je hier aan voor KPN koper.
 2. Je hebt reeds een mobiel abonnement van KPN of Hi. Het mobiele abonnement is afgesloten na 29 juli 2012. Heb je het abonnement afgesloten vóór deze datum dan kun je, om gebruik te maken van KPN Compleet, je mobiele abonnement verlengen. Zo niet, meld je hier aan .
 3. Daarna kun je je aanmelden voor KPN Compleet en genieten van de voordelen die KPN Compleet biedt!

Hoe zit dat met de kleine lettertjes?
Natuurlijk zijn er altijd kleine lettertjes aan deze actie verbonden en deze willen wij maar al te graag naar jou communiceren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 • Bij de volgende abonnementen kom je niet in aanmerking voor KPN Compleet, controleer deze goed.
  KPN PSTN / ISDN
  KPN Digitenne
  Telfort / XS4ALL Alles-in 1
 • Ook met bepaalde mobiele abonnementen kom je niet in aanmerking voor KPN Compleet:
  KPN Prepaid
  KPN zakelijk
  KPN bedrijfsbundel
  KPN nummerbehoud
  Telfort
  Hi Prepay
  KPN Mobiel Internet Abonnementen.
 • Iedere maand een verdubbeling van je MB’s, minuten en sms’jes op je mobiel geldt alleen voor KPN mobiel abonnementen met toestel afgesloten na 29 juli 2012, Sim Only na 28 oktober 2012, als voor Hi abonnementen met toestel na 11 maart 2012 en Sim Only na 14 oktober 2012. Heb je een ouder mobiel abonnement, dan krijg je de verdubbeling als je na je contracttermijn verlengt naar een nieuw KPN of Hi Mobiel Abonnement
 • Eventuele extra verkregen MB’s uit bijvoorbeeld Spotify bundel, extra MB bundel of speciale aanbiedingen worden niet verdubbeld.Gratis onderling bellen met je gezin, alleen binnen Nederland en met een Fair Use Policy (dit houdt in dat het niet zal worden gebruikt voor commerciële doeleinden of als babyfoon functie)
Volg ons op social media