Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

12 mei 2020, door Frank Wiegmans

Ook Ziggo gaat de prijzen verhogen

Na KPN en XS4All heeft nu ook Ziggo aangekondigd dat het de prijzen voor internet Tv en bellen pakketten gaat verhogen. Net als bij de andere providers verrast deze prijsverhoging ons niet echt. Was de verhoging vorig jaar nog €2,50/mnd wordt deze dit jaar €2,-/mnd.

De verhoging is net als bij KPN en XS4All naast een inflatiecorrectie, ook nodig om te blijven investeren in het eigen Ziggo Giganet-netwerk en om de stijging in dataverbruik bij te kunnen benen. Vanwege het Coronavirus is de uitbreiding van het Giganet-netwerk, waar snelheden tot 1000 Mbps over geleverd kunnen worden, even stilgelegd de afgelopen maanden. Ziggo wil echter wel verder met de uitrol van dit netwerk dat nu reeds aanwezig is in Den Haag, Hilversum en Utrecht.

 

De prijsstijging zal gaan gelden voor alle Ziggo-klanten. Heb je pas net een Ziggo-abonnement dan blijven de aktiekortingen wel geldig.

Door deze prijsverhoging zijn Ziggo-klanten echter vrij om over te stappen naar een andere provider, ook als zij minder dan een jaar klant zijn. Doe dit dan voor 1 juli aanstaande.

Ben je dus benieuwd naar wat er verder nog op jouw adres te krijgen is aan internet abonnementen doe dan een vergelijking en stap indien gewenst over.


Meer nieuws...

Heeft Ziggo juist baat bij glasvezelfocus KPN en T-Mobile?

WFA-besluit
WFA-besluit is kort voor Wholesale Fixed Acces – besluit. Met dit besluit wilde de ACM de netwerken van KPN-koper en glasvezel én de kabelnetwerken van oa Ziggo reguleren of t…

Maastricht aan de glasvezel

De gemeente Maastricht heeft afgesproken met KPNNetwerkNL dat ze aangesloten wordt op het glasvezel netwerk van deze netwerkbeheerder.
In totaal gaat het om zo’n 60.000 aansluitingen. Het aansluit…

Etten-Leur toch aan de glasvezel?

Nadat E-Fiber in maart afhaakte als netwerkleverancier die een glasvezel netwerk aan wilde leggen in Etten-Leur pakt KPN nu de handschoen op.
E-Fiber had het plan om de gehele gemeente Etten-Leur …

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Volg ons op social media