Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

12 mei 2020, door Frank Wiegmans

Ook Ziggo gaat de prijzen verhogen

Na KPN en XS4All heeft nu ook Ziggo aangekondigd dat het de prijzen voor internet Tv en bellen pakketten gaat verhogen. Net als bij de andere providers verrast deze prijsverhoging ons niet echt. Was de verhoging vorig jaar nog €2,50/mnd wordt deze dit jaar €2,-/mnd.

De verhoging is net als bij KPN en XS4All naast een inflatiecorrectie, ook nodig om te blijven investeren in het eigen Ziggo Giganet-netwerk en om de stijging in dataverbruik bij te kunnen benen. Vanwege het Coronavirus is de uitbreiding van het Giganet-netwerk, waar snelheden tot 1000 Mbps over geleverd kunnen worden, even stilgelegd de afgelopen maanden. Ziggo wil echter wel verder met de uitrol van dit netwerk dat nu reeds aanwezig is in Den Haag, Hilversum en Utrecht.

 

De prijsstijging zal gaan gelden voor alle Ziggo-klanten. Heb je pas net een Ziggo-abonnement dan blijven de aktiekortingen wel geldig.

Door deze prijsverhoging zijn Ziggo-klanten echter vrij om over te stappen naar een andere provider, ook als zij minder dan een jaar klant zijn. Doe dit dan voor 1 juli aanstaande.

Ben je dus benieuwd naar wat er verder nog op jouw adres te krijgen is aan internet abonnementen doe dan een vergelijking en stap indien gewenst over.


Meer nieuws...

Youfone verkort de levertijd

Voor haar Thuis TV & Internet proposities heeft Youfone aangekondigt dat ze de levertijd verkorten. Was het eerder nog dat je pas na minimaal 30 dagen na aanvraag aangesloten kon worden op de d…

Samsung Galaxy S20 Plus bestelbaar

Bij een aantal providers is de Samsung Galaxy S20 Plus 128GB 5G nu te pre-orderen!
 
Plaats je je pre-order vóór 8 maart 2020 dan krijg je er bij KPN, T-Mobile en Tele2 nu grat…

Ziggo doet upgrade naar Gigabit internet

 
Voortzetting netwerk opwaardering
 
 
Het komende jaar gaat VodafoneZiggo stug door met de opwaardering van haar kabelnetwerk. Van deze opwaardering zal in de straat weinig te …

Gigabit snelheden van KPN op glasvezel

KPN introduceert begin 2020 1 Gbps snelheden over het glasvezelnetwerk. 
De grote gemeenten, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag, alsmede tientallen kleinere gemeenten zullen…

Volg ons op social media