Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

03 april 2017, door Tessa Spauwen

Voordelen voor Vodafone klanten met een Ziggo abonnement

Logo Ziggo kabel internet en tvIn navolging van Providers KPN en Telfort biedt nu ook Ziggo voordelen aan de klanten aan die zowel internet, bellen, tv en mobiel bellen afnemen bij Ziggo.

Nu klopt dat laatste niet helemaal. De mobiele telefonie wordt nl geleverd door Vodafone. Afgelopen december zijn Vodafone NL en Ziggo samengegaan. Hierbij heeft Vodafone haar Vodafone Thuis tak moeten verkopen. De vaste diensten worden nu dus door Ziggo geleverd waar Vodafone de moebile diensten levert.

Een alles-in-een pakket van Ziggo gecombineerd met een mobiel abonnement van Vodafone levert de (Ziggo) klant nu dus voordelen op. 

 

Wat zijn de 4P voordelen van Ziggo?

Ziggo noemt het zelf Non-stop gratis extra’s waar zowel de Ziggo als de Vodafone mobiel klant blij van wordt.

Dubbele Data (  voor je mobile databundel van Vodafone).

Extra TV-pakket (keuze uit: Ziggo Movies & Series, Ziggo Kids Pakket en Ziggo Sport Totaal)

Veilig Online Pakket (F-Secure Veilig Onloine pakket twv €6,95/mnd voor beveiliging van iedere laptop, Android telefoon of Android Tablet)

 

Voor nieuwe klanten (vanaf 28 mrt 2017) die de 2 combineren geldt dat ze binnen 4 weken na de installatie/activatie van de voordlen gebruik kunnen maken. Voor bestaande “combi” klanten geldt dat ze voor 22 april bericht zullen krijgen. 

 

Lees verder

Meer nieuws...

Hogere snelheden over glasvezel-, kabel- en DSL-netwerken

 
1Gbps glasvezel internet
Met het in gebruik nemen van de PON-techniek (van Nokia) op het netwerk van KPN NetwerkNL komen er vanaf eind dit jaar internetsnelheden van 1Gbps down en up besch…

Glasvezel voor Landelijk Amsterdam-Noord

40% Van de huishoudens in het Landelijk gebied Amsterdam-Noord heeft zich reeds ingeschreven voor het nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk in dit gebied.
Hiermee is de minimale grens van aanmeldin…

Aanleg glasvezel vlakt af

De groei van de verschillende glasvezelnetwerken is het afgelopen jaar verder afgenomen.
Uit onderzoek en de prognose van Telecompaper valt op te maken dat er ook de komende jaren geen sterke groe…

Verzadiging Breedbandmarkt?

In het eerste kwartaal van 2017 is de groei op de breedbanmarkt vertraagd. De groei van het aantal aansluitingen op zowel het kabel-, DSL- en glasvezelnetwerk bleef achter, waardooor de totale gr…

Volg ons op social media