Betaalt u nog te veel? Doe de postcodecheck!

28 maart 2017, door Tessa Spauwen

Alle abonnementsprijzen verhoogd bij Zeeuwse provider Delta

Net als andere providers verhoogt nu ook de Zeeuwse provider Delta de abonnemetnsprijzen. Dit zal gebeuren per 1 mei 2017. De afgelopen 2 jaar heeft Delta de prijzen voor haar diensten niet verhoogd waar het gebruikelijk is in de telecom markt om iig de inflatie door te berekenen.

Nieuwe eigenaar Delta.

Volgens Delta heeft het feit dat het bedrijf sinds eind 2016 een Zweeds investeringsfonds heeft als nieuwe eigenaar niks met de prijsverhoging te maken. De verhoging is nodig om het netwerk stabieler te maken en voor het upgraden van de wijkcentrales. eea is nodig door het toegenomen gebruik van data via internet en van diensten als Netflix etc.

 

Wat gaat er veranderen?

De prijzen van alle abonnementen gaan omhoog. De verhoging varieert van € 2,- (bij het TV & Internet Budget pakket) tot aan € 4,- (bij het Alles-in-1 Premium) pakket. Daarnaast wordt de prijs van bellen verhoogd van 9ct/minuut naar 12ct/minuut. Het bellen voor klanten van delta onderling blijft gratis.

Lees verder

Meer nieuws...

Hogere snelheden over glasvezel-, kabel- en DSL-netwerken

 
1Gbps glasvezel internet
Met het in gebruik nemen van de PON-techniek (van Nokia) op het netwerk van KPN NetwerkNL komen er vanaf eind dit jaar internetsnelheden van 1Gbps down en up besch…

Glasvezel voor Landelijk Amsterdam-Noord

40% Van de huishoudens in het Landelijk gebied Amsterdam-Noord heeft zich reeds ingeschreven voor het nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk in dit gebied.
Hiermee is de minimale grens van aanmeldin…

Aanleg glasvezel vlakt af

De groei van de verschillende glasvezelnetwerken is het afgelopen jaar verder afgenomen.
Uit onderzoek en de prognose van Telecompaper valt op te maken dat er ook de komende jaren geen sterke groe…

Verzadiging Breedbandmarkt?

In het eerste kwartaal van 2017 is de groei op de breedbanmarkt vertraagd. De groei van het aantal aansluitingen op zowel het kabel-, DSL- en glasvezelnetwerk bleef achter, waardooor de totale gr…

Volg ons op social media